Lithuania Latviesu www.torboservice.ru På svensk
Etusivu Referenssit Yhteydenotot
 
 

ToimintaperiaateSäiliö täytetään kuivalla tai kostealla puhallusaineella ja vedellä, seos pumpataan suhteessa 4 : 1 ulos säiliöstä 12barin vedenpaineella. Ilmakompressorilla aikaansaadussa paineilmassa seos johdetaan puhallus-suuttimeen. Puhallusaineen ja puhalluspaineen tuotot ovat erikseen säädettävissä.

1. Jokainen jyvä on mikrokapseloitu vesipisaran sisään, jota pitää koossa pintajännite.Tämä lisää massaa, joka taas lisää osumisvoimaa. Se myöskin lentää täydellisenä pallona ilmavirrassa, nostaen vauhtia ja "voideltuna" ehkäisee letkujen ja suuttimen kulumisen lähes täydellisesti.

2.Pam! Jyvänen pysähtyy täysin upoten pintakerrokseen.Vesipäällys jatkaa liikettä, mutta pitää silti kiinni jyvästä pintajännityksellä, antaen toisen "vasasaraniskun" ja estää jyvien sinkoilun ympäristöön.

3. Pam! Vesikuori riuhtaisee jyvän tekemän halkeaman pintakerroksen alle ja räjäyttää hydrostaattisesti pois suuren osan pintakerroksesta.

4. Lopputuloksena täysin ehjä ja puhdas pinta tai oikein profiloitu uudelleen pinnoitusta varten. Ja tämä mahdollisemman vähällä puhallusaineen ja veden määrällä. Ja vain TORBOLLA se onnistuu!


Liitetiedostot
torbo engineering keizers gmbh.jpg ( 39.74 KB )